HTML

Tissot órát a Vateráról? Segítünk!

Célunk, hogy a Vaterán és más internetes felületeken megtalálható Tissot órákról lerántsuk a leplet! Eredeti? Hamis? Segítünk!

Friss topikok

Linkblog

Miért nem tesz semmit a Vatera?

2011.07.24. 16:49 tissotvatera

Többen kérdezitek, miért nem tesz semmit a Vatera az oldalon megjelent hamis Tissot-kal?

A Vatera csak a hamisként hirdetett órákkal tud mit kezdeni, az eredetinek hirdetett órák leszedetéséhez a márkatulajdonosnak (Tissot) vagy hazai képviseletének kell kezdeményeznie. Ez rengetegszer meg is történt, de sajnos önmagában az a tény, hogy X alkalommal az itt vásárolt órák hamisnak bizonyultak, úgy tűnik kevés az eladók végleges kitiltásához, és nem bizonyítja, hogy valamennyi általuk forgalmazott óra hamis.

A több milliós forgalom és az abból származó jutalék nem elhanyagolható a Vaterának, és szemet huny a köztörvényes bűncselekmények fölött.

Mit lehet tenni: valamennyi gyanús aukciónál a szabálytalan aukció gomb nyomogatása minél több felhasználó részéről.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tissotvatera.blog.hu/api/trackback/id/tr283093966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ruprecht 2011.07.25. 00:51:35

Azt tudjátok ez melyik bolt volt?

www.168ora.hu/buxa/tobb-ezer-hamis-orat-talaltak-budapesti-bevasarlokozpontokban-77586.html

A hivatalos magyar forgalmazó egyik boltjában nekiszegeztem a kérdést az eladónak, ő hogyan bizonyítja nekem, hogy az óra eredeti. A válasza röviden: sehogy. Ők is rendeltek hamis tissot a vateráról, alig tudták megkülönböztetni az eredetitől. Nem csak a doboza, de az eredetiség igazoló dokis is megtévesztően hű másai voltak az eredetinek. :-) Bizonygatta, hogy dehát ő a hivatalos forgalmazó.

tissotvatera 2011.07.25. 16:54:09

@ruprecht: hamis Too Late órák voltak "To wait" néven.

FeherOra 2011.11.02. 11:34:16

Vagy Beitling, Omega, IWC..., ismerjük. Másolatok, de nem is eredetiként értékesítik. Tízezer darab csak ezekből a párezer forintos replikákból lehetett.

tom66 2012.02.03. 09:04:49

Az még nem jutott senkinek sem az eszébe hogy a Vatera nagy nyereséget kaszál a hamisítványok közvetítéséből és semmi felelősséget nem vállal???
Ha én nyitnék egy boltot és haszonnal hirdetném a hozzám behozott hamis aranyakat, órákat, Ray Ban szemüvegeket....stb. Másnap már a rendőrségen ülnék és még a házamat is elvinnék hogy kifizessék a károsultakat.
A Vatera egy legalizált kínai piac ahol mindent lehet büntetlenül árulni!!!!
Legalább arra kötelezhetnék a Vaterát hogy a címlapjukon tüntessék fel nagy vastag betűkkel:
A VATERÁN HIRDETETT ÉS ELADOTT HAMISÍTVÁNYOKÉRT FELELŐSÉGET NEM VÁLLALUNK!!!

Persze ezzel a saját üzletüket rontanák.

Az is röhej hogy nap mint nap lehet látni a tévében ahogy a vám és pénzügyőrség lebuktat hamisítványokat forgalmazó ill. raktározó embereket és fennen hangoztatják mekkora fogás volt és milyen nagy nyomozás előzte meg, közben meg bárki tudna a Vaterán mutatni vagy 100 hamis terméket amivel nyugodt szívvel verik át a tudatlan vásárlókat BÜNTETLENÜL!!!!

flippant 2012.11.28. 22:06:25

A rohadékok sunyin odaírják- mikor panaszt akartam tenni zokni77 gombelemes hamisítványa miatt-, hogy hamis cucc esetén semmis az adásvétel és Ptk. és peres úton érvényesítsem a dolgot! A jó qrva anyjukat! A jutalékot be tudják szedni a rohadékok, de a becsapott vásárlók jogáért és igazáért nem állnak ki! ŐK IS BŰNRÉSZESEI A CSALÁSOKNAK! SOHA TÖBBET NEM VESZEK DRÁGA CUCCOT A VATERÁN!!!!!

Mike0075 2013.04.26. 21:13:22

Ezért kell odafigyelni az árra, és megnézni az aukció részleteit. Párszor nekem is kedvem támadt pár egyszerű kérdést feltenni az eladóknak, de az lett a vége, hogy letiltottak vagy egyszerűen eltűnt a kérdésem.

-Az órához nemzetközi garancia jár, számlával. Maga miért nem ad egyiket se?

-Mivel tudja bizonyítani az óra eredetiségét, beszerzési forrását?

-Érdekelne, hogy az Ön által hirdetett PRC 200-as típus miért csak 55 ezer forint, amikor az akciós kínálatban is 117 ezer forintot kérnek érte a hivatalos kereskedésekben.

-Önnek ezen még haszna is van?

-Érdekelne a személyes átvétel, kifizetem az utazását ha órás előtt vehetem át a terméket mert biztos akarok lenni az eredetiségében. Vállalja?

Ez általában kicsinálja őket ! :D:D
süti beállítások módosítása