HTML

Tissot órát a Vateráról? Segítünk!

Célunk, hogy a Vaterán és más internetes felületeken megtalálható Tissot órákról lerántsuk a leplet! Eredeti? Hamis? Segítünk!

Friss topikok

Linkblog

Feketelista- frissítve!

2011.09.13. 23:38 tissotvatera

Eladók jönnek-mennek, a hamis óra sajnos egyelőre marad. Aktualizáltuk a listát:


- Druskoczine új néven jelentkezett: zokni77

- Pontosido - legalább annyira gagyi, hogy nem tud megtéveszteni senkit

- laszy76_t

- Oraborze2011 (korabban Oravilag2010)

- TeleOra vagy FeherOra (a Seiko és Citizen órái elvileg rendben vannak)

- siko15

- ZsoltiAR

- SikKer

- rastero

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tissotvatera.blog.hu/api/trackback/id/tr1003225682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FeherOra 2011.11.02. 11:25:45

Én elhiszem, hogy ha Tissot órákat forgalmazol, akkor az fáj neked, hogy másnál 40 ezerért meg lehet kapni azt, amit Te 100 ezerért szeretnél eladni, keresve mindegyiken 50-60 ezer forintot.
Ettől függetlenül erősen hazug állításod az, hogy próbavásárlásokat végeztél és a tapasztalataidat írod. Te soha senkitől nem vásároltál semmit, de tőlem (TeleOra vagy FeherOra) biztosan nem, mert ha tetted volna, akkor tudnád, hogy eredeti Tissot órákat kínálok. Ezek alapján az összes megjegyzésedet kétségbe kell vonnom, ugyanis azok semmilyen valóságalapot nem tartalmaznak, levegőbe puffogtatott hazugságok. Nem így kell előre haladni! Én legalábbis nem így szoktam. Sok Tissot órát eladtam, a forrásaimat és az órákat is visszaellenőriztem. Sem én, sem egyetlen vevőm sem talált közöttük hamis darabot (Te még nem vettél tőlem semmit), pedig a hazug publikációid alapján igencsak keresték a vevők a szálkát, mindhiába. Ők mindannyian egy kedvező árú, eredeti Tissot boldog tulajdonosai lettek. Ezt sajnálod tőlük???

tissotvatera 2011.11.14. 14:42:52

Az Általad árusított PRC200 Tissot órák egytől egyig hamisak, erre az a magyarázat, mivel valóban Nálad nem vásároltam, hogy ez a gyári átadási ár. Ha a gyári átadási áron kínálod az órákat, akkor vagy Te vagy a Tissot gyár, vagy lopod az órákat, vagy hamisak. Mivel a többi hasonló áron kínált óráról ez utóbbi kiderült, egészen biztos lehetsz benne hogy a Te "órád" is hamis, akármit hadoválsz össze.

lipike11 2011.12.11. 12:09:28

A hányinger kerülget, ha felmegyek a Vaterára!!!Gyakorlatilag olyan szintre süllyesztették a Tissot nevet, hogy már boltban sem fogok venni soha!
siko15 "legújabb" kínálatára érdemes rámenni! Még a színek sem stimmelnek a gyáriéval...TE JÓ ÉG!!
www.vatera.hu/ekszer_ora/karora/ferfi_karora/tissot/tissot_quadrato_ferfi_ora_karora_1517305076.html

Hogy ezekkel senki nem foglalkozik...:-(

tissotvatera 2011.12.11. 23:42:02

Meg kéne próbálni jelenteni a Vaterának. A jelzett eladónál a leg gagyibb hamisítványok vannak, amit még a nem hozzáértők is fel szoktak ismerni, de vidáman árulhat ennek ellenére.

almaspite88 2011.12.12. 18:10:41

Kérdésem a következő.
A "tissotvatera" nicnév alatt aki válaszol a kérdésekre ő egy moderátor vagy az oldal üzemeltetője?

tissotvatera 2011.12.14. 00:44:19

Az oldal üzemeltetője

flippant 2012.11.28. 22:14:13

De kár, hogy nem olvastam ezt a honlapot hamarabb! Engem a zokni77 vert át- egy replikával amiről a márkaszervízben derült ki, hogy ügyes hamisítvány (nagyon meglepődtek!) s ez a becsületére legyen mondva.
A Vaterán nem lehet panasszal élni - menjek bíróságra!
Sokba került ez a lengyel piaci replika így innen üzenem zokni77-nek, hogy a pénzt költsed patikára. Rendőrségi feljelentést csak azért nem teszek, mert kár lenne az energiát pazarolni rá és majd a God lerendezi a dolgokat. Csak szólok, hogy 2 kisgyermekes családapát vágott át és ha tudom, hogy hamis akkor inkább megveszem az órát a kínai piacon és a különbségből veszek a gyerekeknek vattacukrot. Szándékosan fizettem többet, hogy napelemes és nem kell elemet cserélni de mikor mondták a márkaszervízben, hogy elemcsere - akkor jöttem rá, hogy egy közönséges csalótól vettem az órát!
Kérném a honlapszerkesztőket, hogy a fekete listát frissítsék az ilyen csalók kiszűrése végett! Köszönöm
süti beállítások módosítása