HTML

Tissot órát a Vateráról? Segítünk!

Célunk, hogy a Vaterán és más internetes felületeken megtalálható Tissot órákról lerántsuk a leplet! Eredeti? Hamis? Segítünk!

Friss topikok

Linkblog

Kik vagyunk és miért készítjük ezt a honlapot?

2011.07.24. 16:55 tissotvatera

Szintén gyakori kérdés, miért készítjük ezt a honlapot:

órakedvelők és órakereskedők lesik tanácstalanul, hogy a magyar és nemzetközi piacot ellepték a 100 USD-40.000 Ft-os Tissot PRC200-ak, illetve több sikeres modell. Órás fórumokon zajlik késhegyre menő vita arról, hogy ha valamit ekkora kedvezménnyel meg lehet vásárolni (110.000 ft helyett) akkor ki lenne az a bolond, aki boltban, vagy hiteles kereskedőtől vásárol?

Kereskedői szempontból ennek az lett az eredménye, hogy az egykor legsikeresebb modellt mára szinte eladhatatlanná vált, illetve ma a Vatera forgalmát böngészve kizárólag a kétes eredetiségű órákat veszik meg.

Blogunkban megpróbáljuk tájékoztatni az érdeklődőket, hogy miben szenved kárt, ha véletlenül eredeti helyett hamis órát kapna. Reméljük, sikerül hasznos vásárlási információkat adni, esetlegesen felmerülő kérdésekre válaszolnunk.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tissotvatera.blog.hu/api/trackback/id/tr823093979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ésboldoganéltek 2012.05.18. 12:14:19

Sziasztok!

És mit szóltok pl. az ilyen internetes külföldi áruházakhoz?

topwatchessale.net/about_us.html

tissotvatera 2012.05.24. 14:21:11

Azokkal végképp nem tudunk mit kezdeni, így elsősorban a hazai piacot figyeljük továbbra is és jelezzük, ha furcsaságot tapasztalunk.
süti beállítások módosítása